Kitwe Showgrounds, Zambia, 05 - 07 June 2018
12 DAYS TO GO

Seminar Programme

FILTER SEMINARS BY CATEGORY:
FILTER SEMINARS BY VIEW:

Improving Agriculture: The Zambia Agriculture Status Report 2017

05
June

Agriculture

Speaker: Speaker coming soon

Date: 05 June 2018

Time: 10:30 - 11:30

Duration: 60 minutes

Zambia’s growing demand for power: New & alternative energy sources

05
June

Power

Copperbelt Energy Corporation

Speaker: Copperbelt Energy Corporation

Date: 05 June 2018

Time: 11:30 - 12:30

Duration: 60 minutes

LUNCH

05
June

Lunch

LUNCH

Speaker: LUNCH

Date: 05 June 2018

Time: 12:30 - 13:30

Duration: 60 minutes

Ministerial Address: Zambia mineral market: Promoting economic diversification, overcoming challenges and discovering new opportunities

05
June

Mining

Ministry of Mines and Mineral Development of the Republic of Zambia

Speaker: Ministry of Mines and Mineral Development of the Republic of Zambia

Date: 05 June 2018

Time: 13:30 - 14:30

Duration: 60 minutes

Zambia: Mining & Mineral Overview 2018

05
June

Mining

PWC

Speaker: PWC

Date: 05 June 2018

Time: 14:30 - 15:30

Duration: 60 minutes

Financial backing: Developing potential in Zambia’s mining industry

05
June

Mining

Stanbic Bank

Speaker: Stanbic Bank

Date: 05 June 2018

Time: 15:30 - 16:30

Duration: 60 minutes

Teamwork & innovation for workforce health & safety – a Zambian mining perspective

06
June

Safety

Speaker: Speaker coming soon

Date: 06 June 2018

Time: 10:30 - 11:30

Duration: 60 minutes

Zambian Mining Insights: Energy & Transport Update

06
June

Transport

Ministry of Transport

Speaker: Ministry of Transport

Date: 06 June 2018

Time: 11:30 - 12:30

Duration: 60 minutes

LUNCH

06
June

Lunch

LUNCH

Speaker: LUNCH

Date: 06 June 2018

Time: 12:30 - 13:30

Duration: 60 minutes

Ministerial Address: Driving economic growth through sustainable agriculture development

06
June

Agriculture

Ministry of Agriculture of the Republic of Zambia

Speaker: Ministry of Agriculture of the Republic of Zambia

Date: 06 June 2018

Time: 13:30 - 14:30

Duration: 60 minutes

Mining in Zambia: Will the environment survive?

06
June

Mining

Speaker: Speaker coming soon

Date: 06 June 2018

Time: 14:30 - 15:30

Duration: 60 minutes

Enhancing mining skills: An imperative element for growth

06
June

Mining

Speaker: Speaker coming soon

Date: 06 June 2018

Time: 15:30 - 16:30

Duration: 60 minutes

*Programme subject to change. The organisers reserve the right to change the programme.

Venue

Kitwe Show Grounds

  • Ndola Road, Wusakile
  • Zambia
  •  
  •  
  •  
  •  
Show Times

Show Times

  • Tuesday - Thursday
  • 9am - 5pm
  •  
  •  
  •  
  •  
Contacts

Contacts